Programa compra-venda instruments

Imatge instrumentsEns adrecem a vosaltres per exposar-vos un projecte que creiem engrescador: EL MERCAT DE COMPRA-VENDA D’INSTRUMENTS MUSICALS; l’objectiu és donar resposta a totes aquelles famílies que vulguin comprar o vendre un instrument musical.

La Junta de l’AMPAKOSTKA amb la col·laboració de l’ESCOLA DE MÚSICA, posa en funcionament un mercat d’instruments musicals entre les famílies del nostre col.legi.

El motiu que ens ha mogut a presentar-vos aquest projecte ha estat el poder donar resposta a certes preguntes que des de les famílies moltes vegades ens hem fet:

  • EL MEU FILL NECESSITA UN INSTRUMENT, L’HE DE COMPRAR NOU?
  • M’AGRADARIA VENDRE UN INSTRUMENT QUE EL MEU FILL JA NO NECESSITA!
  • EL MEU FILL VOL CANVIAR D’INSTRUMENT. QUÈ FAIG AMB EL QUE TÉ? 
  • M’AGRADARIA VENDRE UN INSTRUMENT QUE AL MEU FILL LI HA QUEDAT PETIT! 

L’objectiu és que aquella família que hagués comprat un instrument i que s’hagi quedat petit, o que disposi d’un que el vulgui posar a la venda, el pugui promocionar a través de la pàgina web de l’AMPA; aquests formaran part d’un estoc d’instruments que seran oferts a totes aquelles famílies que necessitin comprar-ne un.

Igualment aquella família que la seva intenció sigui l’adquisició d’un instrument facilitarem que pugui fer la demanda a través de la pàgina web de l’AMPA, aquesta serà comunicada a totes les famílies si en el fons d’instruments no troba el que està buscant.

La intenció és facilitar la venda, o l’adquisició, així com d’abaratir el seu cost.

Funcionament del projecte:
La proposta és molt simple. Aquella família que vulgui vendre o comprar un instrument, només ha d’enviar una sol·licitud a qualsevol d’aquestes vocalies:

vocalia.comunicacio@ampakostka.org

amb el text de l’anunci, on aparegui les característiques de l’instrument que vengui, si és possible una foto, el preu que demana o les característiques del que vol adquirir, i un nom i telèfon de contacte. La resta ja depèn de l’oferta i la demanda.

El projecte en tot moment estarà en continua avaluació i recollirem les vostres opinions per tal de millorar el sistema.

Per a resoldre qualsevol consulta o dubte, si us plau no dubteu en comunicar amb nosaltres a través de les nostres adreces de correu electrònic.

Us animem a participar!!!

Salutacions cordials,
JUNTA AMPAKOSTKA

Deja un comentario