Programa festa AMPAKostka 2016

Samarreta Festa AMPAKostka2016Dissabte 18 de juny a partir de les 17 h comença la FESTAampaKOSTKA2016 que enguany ve farcida de novetats. Descarrega’t aquí el programa.

Només entrar, us trobareu un sensacional Photocall on poder fer-vos una divertida foto de record d’aquest dia.

L’auditori d’Antequera concentrarà dues grans activitats: per als més petits i per als més grans. De 17.30 a 18.30h trobareu ioga per a nens de la Llar i de 19 a 22h, la discoteca de DJ Jofre.

Un any més, en el Miniestadi se situaran els inflables, amb opcions per a nens de 3 a 12 anys. I, en la Terrassa Pompeu, un circuit de psicomotricitat i un espai de jocs de construccions pensat especialment per a tots els alumnes de l’etapa Infantil.

En el gimnàs, hi haurà una de les grans apostes d’aquest any: el Circ, on es podran practicar diverses disciplines amb els professionals del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel. Per la tipologia d’activitats no hi podran accedir nens menors de 5 anys, i és imprescindible portar mitjons.

A la Sala Polivalent d’Antequera, trobareu la zona de Tallers. Per una banda, hi haurà el Jumping Clay (manualitats) i, per l’altra, el ‘Posa’m guap@’ (maquillatge, trenes, tattoos, ungles i cicatrius) a càrrec dels professionals de l’escola Cazcarra.

A més, aquesta any, també per primera vegada, el Bar del Pati Central farà entrepans calents, biquinis i frankfurts, i tindrà productes per a celíacs.

Cal tenir en compte que la festa AMPAKostka es financia mitjançant la compra dels números de la Rifa -que aquest any ve carregada de regals-, l’adquisició de les bosses de la Tómbola i la compra de samarretes de la festa.

Tothom, vingui o no a la festa, ja pot comprar números de la Rifa a la Secretaria d’Antequera i de La Salut. S’han penjat cartells amb tots els regals que es poden aconseguir en diversos punts de pas del Kostka.

Deja un comentario